Behandling af skuldersmerter i Århus

Skuldersmerter

En af de væsentligste bidragerer til skuldersmerter er nakkeregionen. Herfra kan nerver bliver påvirket, således at det påvirker ud i skulder og arm. Det kan være specifik overbelastning ifm. træning eller andet fysisk arbejde. Kropsholdning og almindelig fysisk træningstilstand spiller også en større hold, specielt komplet med for stramme brystmuskler. Jeg tilbyder behandling af skuldersmerter i Århus.

Skulderen kan være er et vanskeligt område at lokalisere smerter i, da det 4 led og mange muskler, og skulderen er det mest bevægelige led i kroppen. Der kan derfor også være mange årsager til, at man får ondt i skulder og overarm og helt ud i hånden.

Smerter i skulderen, der er kommet over tid, kan skyldes en overbelastningsskade. En overbelastningsskade i skulderen kan stamme fra flere forskellige muskler, led og ledbånd. Overordnet opstår smerterne, fordi et eller andet i skulderen ikke fungerer som det skal, og dette har betydning for stabiliteten og funktionen.

Skuldersmerter kan være smertefulde og række ud over bevægelse herunder din livskvalitet. På grund af skuldrenes direkte forbindelse til nakke- og skulderbladene ser man også en direkte sammenhæng mellem smerter i skulderen og øget forekomst af nakkesmerter – herunder nakkepine.

Min erfaring er, at mange smerter har relation direkte til nakkeregionen, samt muskulærubalance for- og bagside af skulder.

Jeg laver en grundig undersøgelse af både skulder, nakke samt andre dele af kroppen for at få overblik over sammenhængen i dine smerter.

 

Kontakt mig om behandling af skuldersmerter i Århus

Søger du behandling af skuldersmerter i Århus? Du kan booke via mit bookingsystem med det samme. Du er også altid velkommen til at ringe til mig på 22 21 69 29, skrive en mail på reney@myofyssen.dk eller udfylde min kontaktformular her.

Kontakt mig i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på min hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 22 21 69 29 eller send en mail til reney@myofyssen.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.