Myoreflexterapi

Hvad er myoreflexterapi

Beskrivelse af myoreflexterapi

I Myoreflex terapi behandler man de forskellige muskelsystemer som kroppen består af, herved hjælpes kroppen til at komme i balance.

Vores muskelsystemet kan være påvirket af mange fforskellige faktorer, det kanvære som skader (traumer, trafikuheld, operationer ect.), arbejdsstillinger/belastninger – og måske vigtigst af alt vores mentale tilstand/følelser.

I Myoreflex terapi går man ind og påvirker funktionen i musklen via påvirkning af sener, og får derved en reaktion i de indre organer og nervesystemet.

Man behandler oftes ikke der hvor smerten sidder, men afbalancerer i stedet muskel-linierne, dvs muskel- og facie-systemer i kroppen, så leddene er velafbalanceret. Dette gøres med manuelle tryk (og til tider nåle) på udvalgte steder, for at løsne de blokerede områder og dermed mindske stress på både led og muskler … Lidt ligesom når man justerer bardunerne på et telt, så telt-pælene står lige.

Ny viden for de fleste

Det var den amerikanske læge og anatomiker Thomas W. Myers opdagede i slutningen af 1990´erne, at muskelhinderne hænger sammen i lange kæder fra top til tå og er organiseret på samme måde som meridianbanerne.

Da hinderne, som omgiver organerne, hænger sammen med hinderne der omgiver musklerne, kan man nu se logikken i Meridiansystemet. Et sammenhængende system mellem de indre organer og musklerne.

Derfor er det jo naturligt, at Levermeridianen har et ydre forløb i muskler og et indre forløb i bl.a. Leveren – altså; funktionen begge steder influerer på hinanden. Dette er fysiologi, på grundlag af anatomi.

Kontakt mig i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på min hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 22 21 69 29 eller send en mail til reney@myofyssen.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.