Behandling af hovedpine i Århus

Hovedpine er ikke bare hovedpine

Rigtig mange mennesker lider af hovedpine, enten dagligt eller periodiske. Der kan være flere årsager til hovedpine. Min altovervejende erfaring er, at specielt to ting er grundlæggende for hovedpiner, 1. generel holdning, her oftes ifm. for stillesiddende arbejde foran skærm. 2. generel liv-stress som jeg betegner det, hvilket indeholder alt hvor der ikke er balance mellem vores indre følelsesverden og den ydre virkelighed. Jeg kan hjælpe med behandlig af hovedpine i Århus.

Årsager hovedpine

Der flere forskellige årsager hovedpine. Spændingshovedpine er den mest almindelige form for hovedpine. 70 procent af befolkningen oplever på et tidspunkt i deres liv at have den. Den er godartet og kan skyldes forkert arbejdtsstilling, dårlig søvn eller ensidig belastning, men ofte kender man ikke årsagen hos den enkelte.

Spændingshovepine

Spændingshovepine kommer oftest fra musklerne omkring hals og nakke. Disse muskler kan bliver overbelastet såfremt der er ubalance i den måde som disse muskler arbejder på. Her kan arbejdsstillingen foran skærm være af stor betydning. Specilet den nederst del af nakke hvor den møder den øverste del af brystryggen kan være sårbar, og her kan der generes smertet op i den øverste del af nakken. Spændinger i “livet” kan for mange også opleves som tryk i hovedet/hovedpine. Her handler det om et indre pres som både kan få muskulatur til at spænde, samt øget blodtrykket således at hovedpine opstår derfra.

I min undersøgelse og behandling, er det vigtigt at komme helt rundt om problematikken, herunder følelsesmæssige belastninger der enten er aktuelt, eller som kan ligge længere tilbage. Bla. kan stress have en påvirkning på kroppens funktion og være anledning til hovedpine.

 

Kontakt mig om behandling af hovedpine i Århus

Søger du behandling af hovedpine i Århus? Du kan booke via mit bookingsystem med det samme. Du er også altid velkommen til at ringe til mig på 22 21 69 29, skrive en mail på reney@myofyssen.dk eller udfylde min kontaktformular her.

Kontakt mig i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på min hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 22 21 69 29 eller send en mail til reney@myofyssen.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.