Behandling

Lad mig hjælpe dig

Har du smerter?

Nakkesmerter: opstår oftest i relation til spændinger i den dybe nakkemuskulatur, samt muskulatur i siden af halsen. Årsag, ofte som følge af holdningsrelaterede problematikker, arbejdsstillinger og sidste men ikke mindst grundet stress.

Rygsmerter: opstår oftest, i modsætning til tidligere troet ifm .inaktivitet og for lidt brug af ryggens yderstillinger. Den siddende holdning som mange er i alt for meget i det daglige, er årsag til nedsat ernæring af ryggens strukturer. Rygsmerter kommer oftest fra hoftebøjermusklerne, og skal behandles på kroppens forside som 1. valg.

Hovedpiner: årsagerne hertil kan være mange. Ubalance i kropsholdning belaster nedre og øvre nakke og sætter sig muskulærhovedpine. Min erfaringer, at de fleste hovedpiner reagerer positivt på behandling af halsens dybe muskler samt hoftebøjersystemet. Når først dette system er løsnet op, kan dette oftest let vedligeholdes med simple udspændingsøvelser.

Kæbespændinger: kommer ofte som følge af stress, tandretning kan ligeledes spille en rolle. Her behandles lokalt i kæber samt relaterede muskler til dette muskelsystem.

Stress: sætter sig oftest i kroppen som spændinger i kæbe, nakke og nedre ryg. Årsagen til stressen er oftest vigtig af finde og forholde sig til. Derudover giver behandling på forsidenmuskler af kroppen ofte symptomlindring og ro i kroppen. Simple øvelser kan have stor forebyggende effekt.

Urolig søvn: årsagen er ofte stress og spekulationer, men kan også skyldes overbelastning i forskellige organsystemer, hvilket tillige involvere forskelleige musklergrupper. Behandling af disse muskler har en positiv effekt på både stress og søvn.Kroniske smerter. årsagen er ofte langvarig både/og eller mentale og fysiske belastninger. Kroppen kan ikke komme i ro, således at naturlig healing kan foregår. Ved nedregulering af det generelle spændingsniveau i kroppen hjælpes kroppen til healing og en positiv proces sætte i gang.

Angst: årsagen er ofte en mental tilstand af frygt og hjælpeløshed. Den kan manifestere sig i form af inaktivitet og låsning i kroppen. Ved behandling af specifikke relevante muskler låses kroppen op og den fysiske forløsning giver oftest anledning til øget positiv tænkning og beslutninger.

Skulderproblematikker: årsagen er oftest relateret til ubalance i det dybe holdningssystem. Nedregulering af muskel i dette muskelsystem ændre skuldrenes stilling, hvilket resulterer i healing og forebyggelse.

Kontakt mig i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på min hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 22 21 69 29 eller send en mail til reney@myofyssen.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.